Na widelcu

Gdzie kucharek sześć!

Tomek Trabalski w tureckiej kuchni  Foto: Concordia Taste

Zamiast jednego, stałego szefa kuchni gotować będzie tam kilku rezydentów – poznańska restauracja Concordia Taste zmienia formułę działania. Zadaniem wybranego w konkursie „chefa” będzie stworzenie nowego menu z możliwością szefowania kuchni przez 3 miesiące.

Tomek Trabalski w tureckiej kuchni Foto: Concordia TasteRestauracja otwiera się na profesjonalistów i pasjonatów. Czasami to nie ukończenie prestiżowej szkoły, tylko świetnie wykształcony smak, ciekawa osobowość i wrodzone zdolności stwarzają dobrego szefa kuchni.

Autor nowego menu może, ale nie musi być więc być zawodowcem. Concordia Taste do konkursu zaprasza zarówno doświadczonych kucharzy, jak i pasjonatów, którzy mają talent, dobry smak i świeże pomysły.

Kucharze będą mogli sprawdzić swoje umiejętności kucharskie w praktyce, zdobywając przy okazji cenne doświadczenie i wiele inspiracji. W ramach nagrody zwycięzca otrzyma wynagrodzenie określone w osobnej umowie, udział w profesjonalnej sesji zdjęciowej szefa kuchni oraz promocję w najlepszych mediach branżowych.

Nowości w Concordia Taste Foto: Concordia

Dodaj komentarz

kliknij by dodać komentarz